2011. augusztus 25., csütörtök

Érzékek kertje szextársasjáték no posta!+ajándék - Jelenlegi ára: 1 Ft


Egy játék, mellyel forróvá válnak a hűvös, őszi esték a ti otthonotokban is!
Ezzel az erotikus társasjátékkal játszva tanuljátok meg egymás testének reakcióit és erősítitek önkontrollotokat mindkettőtök örömére. Ráadásul a játék olyan új fogásokat, pózokat is tartalmaz, melyeket könnyen építetek majd be a mindennapi együttlétekbe, így színesítve azokat.
A társasjáték három szakaszon keresztül juttat el benneteket a végkifejletet jelentő ágyig. Az első szakasz középpontjában a lelki ráhangolódás áll, a második a feloldódást szolgálja, míg az utolsó szakasz a vágyak felkorbácsolásáról szól. Közben számos erotikus feladatot kell megoldanotok, melyek még tovább fokozzák az egymás iránti vágyat.
S hogy mi szükséges hozzá?
- az általam licitre bocsátott csomag (játéktábla, feladatkártyák, pózkártyák)
- egy üveg pezsgő vagy bor
- egy dobókocka és két bábu
- ízlés szerint gyümölcs, méz, tejszínhab
- és persze egy játszótárs : -)
Látod, nem igényel nagy anyagi áldozatot a dolog, mellyel tüzet hoztok a fázós őszi estékbe. Nincs szükség holmi kétes eredetű szerek, tabletták, segédeszközök vásárlására sem!
A megnyert játékot e-mailben küldöm, melynek részeit otthon nyomtatod majd ki (kb. 4-5 oldal).
A személyes átvételt azért jelöltem meg, mert olyan lehetőség nincsen, hogy nincs postaköltség, valamit muszáj megjelölnöm, ezért van 0Ft odaírva. A félreértések elkerülése érdekében, ez nem azt jelenti, hogy én személyesen adom át a terméket, mert senki helyett sem nyomtatom ki a terméket!
Ha valaki megvásárolja a terméket, akkor se kérje azt, hogy nyomtassam ki és küldjem el neki postán, mert erre NINCS lehetőség!
Ne késlekedj, licitálj most! A licit 1 forintról indul, így akár ezért a jelképes összegért is hozzájuthatsz a termékhez. Ez csak rajtad és a többi licitálón múlik.
A játék nem áll jogvédelem alatt, szabadon terjeszthető, továbbadható.
Plusz ajándékot küldök hozzá ingyen.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-29 07:42
. Érzékek kertje szextársasjáték no posta!+ajándék - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos